E-számlázás

 

e-számlázás egyszerűsége

Csökkentse számlázási költségeit a e-számlázás bevezetésével, mellyel hiteles bizonylatokat tud kiállítani a hagyományos számlázási megoldások költségeinek töredékéért.  Vállaljuk jelenlegi pénzügyi rendszerébe való integrálását. Az e-számlázás bevezetésével akár teljes mértékben kiválthatja az eddigi papíralapú számlázását. A bevezetésre kerülő e-számlázás megoldás minden tekintetben megfelel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által az elektronikus számlázással szemben támasztott követelményrendszerének.

@e-számla

 

 

Az e-számlázással akár 60%-os megtakarítást is elérhet bizonylatkiállítási költségeiben. Elektronikus számlázás bevezetése esetén Önnek csökkenni fognak a postázási, tárolási, nyomtatási és a számlázással kapcsolatos humánerőforrás költségei is.

 

 

A megtakarításon túl számos más előnnyel is jár az elektronikus bizonylatkiállítás. A e-számlázási rendszernek használata felgyorsítja az adminisztrációt, hiszen a kiállított számlákat szinte azonnal vevője postafiókjába kézbesítheti. Ez egyrészt felgyorsítja a fizetési folyamatokat, másrészt csökkenti az adminisztrációval kapcsolatos hibalehetőségeket is. A számlák nyomon követése is leegyszerűsödik, hiszen figyelemmel kísérhető, hogy vevője megnyitotta-e már a bizonylatot.

Egyedi ajánlatunkat kérje az ugyfelszolgalat@pcoldal.hu e-mail címen!